Dominicaanse Republiek Immobiliën

Als u luxe immobiliën aan weggeefprijzen zoekt, is de Dominicaanse Republiek de plaats om het te vinden. De Caraïben zijn altijd een populaire bestemming voor investeringsbezit geweest en als dusdanig altijd een hoge premie gebevolen. Maar niet zo de Dominicaanse Republiek.

De goede onroerende goederen kwaliteit is hier verrassend goedkoop. De flats kunnen voor zo weinig zoals $30.000 met een minieme gang 5 aan een mooi strand worden gekocht. 3 De villa's van de slaapkamer met een tuin en een pool kunnen eveneens voor onder $100,000. Onroerende goederen in DR. worden gevonden gewoonlijk wordt geprijst in dollars wanneer het bezit dat apeal aan vreemdelingen, zoals in de kusttoevlucht is. Houd in gedachten dat als $100.000 geluiden goedkoop voor een villa, de gemiddelde Dominicaan zich niet konden veroorloven om iets aan die prijs met hun loon te kopen. De kleine flats in de belangrijkste steden kunnen zelfs voor minder dan $15.000, of rond 900,000RD (Dominicaanse Peso's) worden gevonden.

Waarom is het bezit zo goedkoop in de Dominicaanse Republiek? DR. heeft niet de zelfde stabiele politieke en economische achtergrond gehad dievan veel andere landen hebben genoten. Het lijdt nog aan enkele erfenis van onrust. De dagelijkse punten zoals brandstof zijn in het verleden in prijs gestegen en zelfs gerantsoeneerd. De Dominicaanse Peso heeft een lichtjes roler-onderlegger voor glazenrit gehad. Nochtans, maakt geen van deze redenen een onverstandige investering onroerende goederen.

Vele expats van de V.S., Canada en Europa hebben gelukkig een huis in de zon gekocht en niet op het punt gestaan het te betreuren. De levensstijl in de Republiek Domincan is laid-back en kan sommigen nemen die als u aan een hectic levensstijl wordt gebruikt wennen aan. Maar er is altijd overvloed die gaat, of u dichtbij het strand of in een stad leeft. De twee belangrijke steden zijn Santo Domingo in het zuiden en Santiago in het noorden. Vele expats verkiezen om een huis op de het noordenkust in het gebied van Puerto te kopen Plata. De kleine stad van Puerto Plata biedt vele faciliteiten met inbegrip van scholen aan en heathcare, terwijl de kleinere steden zoals Sosua en Cabarete bezitskopers een verscheidenheid van strand en en sportieve activiteiten aanbieden.

Als u de sprong niet kunt nog maken om in de Dominicaanse Republiek te leven, dan kon u een investeringsbezit of een tweede huis hier altijd kopen. Er zijn vele immobiliënagenten die de huur van uw bezit kunnen beheren terwijl u weg bent, en u kunt vinden dat het huurinkomen meer dan de betalingen voor de lening behandelt. Het is zeldzaam om geld voor bezit in DR. te lenen U zult vinden waarschijnlijk dat u geld in uw geboorteland kunt veel goedkoper lenen. De Dominicaanse rentevoeten zijn rond 20% op het tijdstip van het schrijven.

Er zijn een paar goede websites om uw onderzoek naar uw droomhuis in de Caraïben te beginnen. Begin met Dominicaanse Onroerende Goederen En Dominicaans Bezit - beide websites hebben immobiliën van een waaier van verschillende onroerende goederenagenten zodat kunt u een gevoel voor de prijzen krijgen. Dan wanneer u bereid bent te kopen, een reis nemen aan de Dominicaanse Republiek en de eigenschappen voor zich bekijken. Niet worden verleid om eerste te kopen u niettemin ziet. Breng wat tijd door die de mogelijkheden onderzoekt aangezien de prijzen van verschillende agenten kunnen variëren aanzienlijk, vooral wanneer het verkopen aan vreemdelingen.

Wanneer u een bezit vindt houdt van u, verzekert u een betrouwbare advocaat gebruikt om de aankoop te leiden. Zoals met alle dingen, zijn er goede advocaten en minder competant of zelfs oneerlijke degenen, doen dat uw onderzoek.